Er du behandler? Vil du gerne gøre mere for dine klienter? Læs hvad et akupunkturkursus giver

Akupunktur er en ældgammel form for behandling, som er blevet brugt i utrolig mange år. Dette er selvfølgelig fordi der er noget om sagen, og at det virker. Hvis du er behandler og interesseret i at lære akupunktur, så du kan give endnu mere til dine patienter, så find et kursus her og meld dig til.

Et dybdegående og lærerigt kursus

På et akupunkturkursus, lærer man ikke bare at prikke lidt i folk. I dette akupunkturkursus, bliver man lært om hele teorien bag akupunktur, sammen med det praktiske. Igennem en hel weekend bliver du undervist i filosofien bag akupunktur og hvordan man kan bruge den.

Du bliver guidet hele vejen, til du er sikker nok i dig selv og dine nylærte evner, til at kunne sætte nålene selv. Sikkerheden er helt i top på akupunkturkursus, så alle kursister lære sikke diagnosticering sammen med behandlingen.

 Selve undervisningen

Under kurset bliver der givet materiale som der gennemgås, og kursisterne vil lære sammen og øver sig på hinanden. Alt gennemgås i timerne, og der er masser tid til at fordybe sig og tale med lærerne.

Udover akupunkturkurser, er der også kurser indenfor træning i performance, ultralyd og forskellige former for manipulationer, og i fascier og bindevæv. Herunder får du en viden indenfor bindevævet og dets betydning. Under dette indgår også inflammation, og bindevævets vigtige betydning for hele kroppen, både ved transport af væske og mobilitet. Samtidig lærer du selvfølgelig også om muligheder for behandling af dette.

Fordelene ved akupunktur

Akupunktur kan være utrolig hjælpsomt og givende. For eksempel i form af Dry Needling, som er en næsten smertefri måde at hjælpe klienter med muskelsmerter, som myoser. Her kan der allerede efter få sekunder ske en forbedring på muskelkramperne. Her løsnes der op for myoserne, så de afspænder.

Derudover er der også teknikker i akupunktur som er lavet til at hjælpe med for eksempel, hovedpine eller mobilitet, samt smerter. Disse metoder kan du lære at bruge for at hjælpe dine klienter.

Correction Academy

Grundlagt i 2004, og aktive lige siden, har Correction Academy hjulpet mange med at blive kyndige akupunktører. Der er altså mange års erfaring i at uddanne kursister som terapeuter af forskellige slags, samt massører og læger.

Der er mere end 2000 kursister der har været igennem Correction Academys kurser, og har taget hvad de har lært med videre til deres klinikker. Altså har Correction Academy hjulpet en masse forskellige former for behandlere med at udvide deres behandlingsområde, og dermed hjulpet med at gøre en hel faggruppe bedre.

Correction Academys tidligere kursister, lægger også deres anmeldelser af kurset ud, og taler rosende om deres tid i kurset.