Et sundt hus er vigtigt for en sund krop

Du er en person der går meget op i din bolig, ydermere i din sundhed derfor er det et vigtigt element for dig at holde din bolig i konstant sikker hed i form af at holde styr på din boligs inde klima og konstant sørge for at der ikke er støv og andre sundhedsfarlige elementer der kan gøre skade.


Du føler med næsten meget stor sikkerhed at din bolig er så sikret som den mest mulig kan være derfor er det blevet en rutine at du køre dine systemer på din bolig såsom støvsuge boligen hverdag og tøre vinduer og karme af.
Det er nu blevet hen over sommeren og du holder ekstra øje, du får luftet ud 2-3 gange om dagen.
Mens du nyder din morgen kaffe og ryger dig en smøg ude på terassen på dit hus, ligger du mærke til at der op langs kanten af terassen har dannet sig nogen misfarvninger du begynder at blive skræmt og tænker der måske er opstået en eller anden form for svam, derfor kontakter du hurtigt et professionelt sanerings firma som er eksperter inden for dette med svampe osv. Ydermere går du hen for at nærstudere de her misfarvninger.

Hvem skal du vælge
Det altid bedst at konsultere sig med et professionelt firma, da vi her har med en problematik der i længden kan blive sundhedsskadelig, derfor er det vigtigt at du beskytter din bolig og dit hjem som du beskytter din krop da disse to kan overlappe hinanden hvis problemet ikke bliver fikset.

Professionel vejledning
efter at have været i kontakt med professionelt firma som Ness er, bliver du rådgivet til at tage nogle tests på din bolig, du starter med det indre i boligen med de her quick tests og der er intet indenfor i boligen, da du så slutter af med det sted hvor du er sikker på der er noget, slår din mistanke korrekt og testen viser positiv på skimmelsvamp, efter kontakt med sanerings firmaet igen bliver du vejledt til at der skal gennemgås en mere detaljeret undersøgelse og derfor der skal gøres brug af en mycometer surface test denner test er en test der mere detaljeret kan fortæller dig hvilken type skimmelsvamp der har angrebet boligen og derfor også hvilken årsags grundlag der muligvis kunne ligge til grund for den skimmelsvamp du har fået.
Efter dette får du den bedste kvalitet og kontrol af det stykke arbejde der bliver udført.